Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το τσαντάκι της Betty Boop


Ήταν μία όμορφη ανοιξιάτικη μέρα. Η μεγάλη τέντα του τσίρκου είχε ήδη στηθεί, ενώ η Βetty Boop με το πιάνο της υποδεχόταν τους καλεσμένους.

Όλα ήταν έτοιμα για να αρχίσει η μεγάλη επίδειξη εφευρέσεων. Η Betty Boop, ο Bimbo και ο Koko θα παρουσίαζαν μπροστά σε όλους τις μοναδικές ιδέες τους, που ετοίμαζαν ένα χρόνο τώρα.

Το σόου άρχισε και η Betty Boop τράβηξε κατευθείαν όλα τα βλέμματα: Chanel little black dress, Follie Follie ασημένιοι κρίκοι και chunky βραχιόλια και στα δύο χέρια, δεκάποντα μυτερά μαύρα γοβάκια Doukas και μαύρη καλτσοδέτα Victorias Secret στο αριστερό πόδι.

Μα πάνω απ’ όλα η τσάντα της. Αυτό το πουά πλαστικό τσαντάκι ntintimania, με το πλεκτό λιλά καπάκι, έδινε ένα συν στην εμφάνισή της που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Η παρουσίαση των εφευρέσεων άρχισε: ο απομακρυντής- κόφτης λεκέδων, ο τσιγαροσβήστης, ο αυγο- επεξεργαστής, ο ρουφοσουπο- σιγαστήρας, ο κολαρο- καθαριστήρας, ο καλαμποκο- πληκτρο- καθαριστής, το πρωτοποριακό σύστημα ηχογράφησης με τη χρήση ποντικιού και μέλισσσας, μα πάνω απ’ όλα η αξεπέραστη ραπτομηχανή με το σύστημα αυτοπεράσματος κλωστής. Όλες ήταν πρωτοπόρες επινοήσεις που άξιζαν το θαυμασμό και το χειροκρότημα του κοινού.

Όμως το μυαλό όλων είχε μείνει στο πουά πλαστικό τσαντάκι της Betty Boop.

Ξαφνικά, μέσα σε μία στιγμή, όλα άλλαξαν: η “αξεπέραστη” ραπτομηχανή τρελάθηκε και άρχισε να σκορπίζει παντού πανικό και ραφές! Όλοι άρχισαν να τρέχουν έντρομοι κυριευμένοι από το φόβο του ανάποδου γαζιού και της κουμπότρυπας. Καθώς πάλευαν  να σωθούν μία σκέψη κυριαρχούσε στο μυαλό τους:

“Αν είχαν εκθέσει το πουά πλαστικό τσαντάκι ntintimania στη θέση της ραπτομηχανής τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου